Carlijn Stolwijk

Carlijn is de Manager Instroom bij Stichting Studeren en Werken Op Maat. In april 2021 is zij begonnen bij SWOM als Coach/Begeleider en Adviseur Studentenvoorzieningen. Daarbij begeleidde ze studenten met een arbeidsbeperking naar een passende stage, en stond ze nauw in contact met onderwijsinstellingen. Ook adviseerde ze partnerorganisaties van SWOM over hoe zij in de faciliteringsbehoefte van stagiairs met een functiebeperking kunnen voorzien.

Van nature is Carlijn geïnteresseerd in de gedragingen en drijfveren van mensen. Ze volgde een bachelor Psychologie in Leuven en behaalde haar master Social & Organisational Psychology aan de Universiteit Leiden in 2015. Ter aanvulling heeft ze een coachopleiding afgerond. 

In de afgelopen jaren heeft Carlijn diverse HR functies vervuld. Hierin voerde ze regelmatig gesprekken met medewerkers, coördineerde ze het stageprogramma en was ze betrokken bij verschillende MVO projecten. Werkzaamheden gerelateerd aan diversiteit en inclusie op de werkvloer gaven haar veel voldoening. De behoefte om zich in te zetten voor een inclusieve arbeidsmarkt groeide en ze zocht contact met SWOM. Bij de Stagedesk van SWOM hoopt zij voor onze doelgroep een brug te kunnen slaan tussen studie en werk en middels positieve verbinding het zelfvertrouwen van deze kwetsbare doelgroep een boost te geven.

“Ik ben ervan overtuigd dat een arbeidsbeperking geen beperking hoeft te zijn om te kunnen participeren in de reguliere arbeidsmarkt. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten en bij SWOM worden deze gezien. Door ook de ondersteuningsbehoefte van de Young Professional in kaart te brengen, kunnen we maatwerk bieden. Deze persoonlijke aanpak en positieve mindset maakt dat ik hier helemaal op mijn plek zit!”

Carlijn

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group