Voorbeeldvacature: communicatiemedewerker

Voorbeeldvacature: communicatiemedewerker

Stichting Studeren en Werken op Maat (SWOM) heeft als doel Young Professionals met een arbeidsbeperking op weg te helpen naar een succesvolle duurzame baan op niveau. Jaarlijks begeleiden wij ruim 200 Young Professionals naar een stage, traineeship of duurzame functie bij een van onze 85 toonaangevende partnerorganisaties. Zo hebben we de afgelopen 8 jaar al 950 starters op de arbeidsmarkt geplaatst en op weg geholpen naar een zelfstandig leven. Hierbij delen we graag een voorbeeld van de vacatures die regelmatig door onze partners beschikbaar worden gesteld. 
 
Passen jouw interesses en vaardigheden bij dit profiel en sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister of heb je hier interesse in? Dan kom je in aanmerking voor de vacature! Via onze partners hebben wij nog meer verschillende duurzame werkplekken beschikbaar. Mocht je hier interesse in hebben, meld je dan aan via onze website. Ons team Instroom neemt contact met je op voor een intakegesprek. 

 

Vacature Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker lever je een bijdrage aan het correct uitdragen van de interne en externe communicatiestrategie van een organisatie. Het doel van de strategie kan bijvoorbeeld zijn om een betere interactie tussen de organisatie en de relevante doelgroep te realiseren. Voorbeelden van taken van een communicatiemedewerker zijn: er op toezien dat de huisstijl van de organisatie goed wordt gehandhaafd. Of het beheren van diverse communicatiekanalen, zoals de social media kanalen of de nieuwsbrief. Als communicatiemedewerker kan het ook jouw verantwoordelijk zijn inhoudelijke input te leveren voor een communicatiebeleid. De eindverantwoordelijke hiervoor is vaak een communicatieadviseur of communicatiemanager, die een team van communicatie medewerkers aanstuurt op het vormgeven en uitvoeren van een communicatiebeleid. De functie van communicatieadviseur is complexer en kan meer ervaring vereisen. Er komen ook meer coördinerende taken bij kijken, zoals het opstellen van beleid op lange termijn en een goede afstemming met andere belangenorganisaties in het vakgebied.

Vereisten
Voor het functieprofiel van een communicatiemedewerker wordt doorgaans minimaal een afgeronde hbo opleiding gevraagd, met een voorkeur voor de afstudeerrichting communicatie, marketing of media. Een functie als communicatieadviseur kan een wo-opleiding communicatiewetenschappen vereisen. Ook wordt vaak om recente werkervaring binnen dit werkveld gevraagd. Verder worden belangrijke vaardigheden als belangrijk geacht binnen het werkveld van communicatie. Hierbij kan je denken aan een flexibele instelling en dat je geschikt bent te werken in een dynamische omgeving en met  een divers takenpakket. Overige vaardigheden; goede schrijfvaardigheden en een gevoel voor taal, oplossingsgerichtheid,
een kritische blik en het vermogen om goed te netwerken.

 

Aanmelden en contact
 
Vragen? Neem contact op met onze Informatiedesk door te bellen (070-2042299) of te mailen (instroom@studerenenwerkenopmaat.org).
Bekijk op onze website ook een overzicht van onze partners: www.studerenenwerkenopmaat.org/partners

 

 

Heb je interesse? Meld je online aan of neem contact op met de Infodesk.

Aanmelden

Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group