Connie Alberts

Connie Alberts werkt sinds maart 2019 bij SWOM als GGZ-specialist/adviseur.

In deze functie ondersteunt Connie de coaches bij vraagstukken met betrekking tot GGZ-problematiek bij de Young Professionals die zij begeleiden.

Connie is Verpleegkundig specialist ggz en heeft jarenlange behandelervaring binnen de GGZ met (jong) volwassenen met diverse soorten psychiatrische aandoeningen. Daarnaast heeft zij veel ervaring in het begeleiden van professionals m.b.t. GGZ-problematiek.

Bij het ondersteunen van mensen met psychiatrische aandoeningen vindt Connie het van groot belang om aandacht te besteden aan maatschappelijk herstel. Het hebben van een doel in het leven (zoals werk) en sociale verbondenheid, zijn hierbij belangrijke pijlers van kwaliteit van leven. Bij een deel van mensen met psychiatrische aandoeningen is er sprake van restklachten en/of blijvende kwetsbaarheid, maar ondanks dat kunnen zij prima functioneren in de maatschappij. Connie richt zich hierbij op empowerment. Bij empowerment gaat het om het ontdekken en leren gebruiken van eigen mogelijkheden om een zo volwaardig mogelijke plaats in de samenleving in te kunnen nemen.

In SWOM heeft Connie een organisatie gevonden, die aansluit bij haar visie, met coaches die met enorme inzet en betrokkenheid onder andere deze doelgroep begeleiden naar werk.

Ik hoop met mijn kennis en ervaring een steentje bij te kunnen dragen om ervoor te zorgen dat de Young Professionals met een psychische kwetsbaarheid, die door SWOM begeleid worden, een volwaardige plek krijgen binnen de arbeidsmarkt en zich hier optimaal kunnen ontplooien.

Connie

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 50 medewerkers. We hebben tot nu toe 2750 jongeren begeleid naar werk bij 120 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

 

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group