Dalila Benhammou

Dalila is sinds mei 2021 werkzaam bij Stichting Studeren & Werken op Maat in de rol van Communicatiemedewerker. Vanuit haar studie Communicatie heeft zij de nodige kennis en ervaring die ze kan inzetten om een verbinding te maken tussen de stichting, de doelgroep van de stichting en het brede publiek.
In haar rol is de missie van Dalila om de dienstverlening van de stichting zo sterk en breed mogelijk uit te dragen. Dit behelst o.a. het creëren en onderhouden van alle berichtgeving en het vormgeven van beeld- en videomateriaal. Daarnaast zal Dalila zich bezig houden met het verder uitbouwen van de huidige communicatiestrategie met het oog op de doelgroep, de dienstverlening en de waarden van de stichting.

”Ik vind het belangrijk dat mijn werk een afspiegeling is van wie ik ben als persoon: betrokken in de breedste zin van het woord. Oog hebben voor anderen heb ik van huis uit meegekregen. De stichting (en haar visie) past daarom ook goed bij mijn eigen idealen. Ik wil iets doen dat verder reikt dan mijn eigenbelang; een klein verschil kunnen maken voor een ander. Communicatie kan mensen in beweging brengen. Door die beweging en het creëren van draagvlak, ontstaat er meer begrip en kan er uiteindelijk zelfs positieve verandering gerealiseerd worden. Ik draag hier graag een steentje aan bij.”

Dalila

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group