Dit is ons buddyproject

Dit is ons buddyproject

Help anderen met jouw ervaring, word buddy!

Ben jij inmiddels aan het werk? Jouw ervaringen in de zoektocht naar werk en alles wat daarbij komt kijken zijn zeer waardevol voor een ander. Jij begrijpt Young Professionals met een arbeidsbeperking en snapt de problemen en uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Daarom heeft Stichting SWOM het ‘buddy-traject’ ontwikkeld; vrijwilligerswerk op maat. Na een aantal trainingen word je SWOM-buddy. Zo help je niet alleen een ander, maar ontwikkel je ook jezelf verder.

Het buddyproject van Stichting Studeren & Werken op Maat is mede mogelijk gemaakt door Maatschappelijke diensttijd, Zonmw en de Zorg van de Zaak Foundation. De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. 

“Maatschappelijke diensttijd (MDT) is jouw ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Een kans voor jou om je talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Jouw persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker!'' Meer informatie over MDT: www.doemeemetmdt.nl

Buddy: sparringpartner van Young Professionals

Enthousiaste Young Professionals die uit ervaring weten hoe het is om te leven met een arbeidsbeperking en inmiddels succesvol aan het werk zijn, mogen zichzelf na een aantal trainingen SWOM-buddy noemen. Als buddy ondersteunen zij Young Professionals die nog niet aan het werk zijn in zaken waar zij tegenaan lopen. Tijdens een-op-een contact en ook door samen buddy-bijeenkomsten te bezoeken kunnen ze het gesprek aangaan. Tijdens buddy-bijeenkomsten worden thema’s besproken als: werken, wonen, sociale relaties en zelfzorg. Als een-op-een contact[a2]  je minder aanspreekt, maar je wilt wel helpen, kun je tijdens buddy-bijeenkomsten in groepsverband andere Young Professionals helpen door met ze te sparren.

Buddybijeenkomsten

De buddybijeenkomsten zijn inhoudelijke sessies met als doel kennisdeling. Voorbeelden van onderwerpen die besproken worden tijdens buddy bijeenkomsten:
De kracht van je netwerk, maatschappelijke betrokkenheid, blijf in balans, van chaos tot structuur, de kracht van positiviteit.

Ben of ken jij een Young Professional met een arbeidsbeperking die graag zou willen sparren met een ervaren buddy? Neem gerust contact op met onze projectleider Angela Vollebregt: 06-83552590

Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

De partners van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group