Emely

Sinds mei 2022 is Emely werkzaam bij Stichting Studeren & Werken Op Maat als instroomcoach. Na het afronden van de opleiding Toegepaste Psychologie werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijdens de opleiding heeft zij de minor Sociale Innovatie gevolgd waar haar drijfveer om te werken bij een stichting steeds groter werd. Iedereen verdient een plekje in de samenleving en hoe mooi is het als je daaraan kan bijdragen. Met het afronden van de opleiding heeft zij haar gereedschapskoffer gevuld met vaardigheden, competenties en kennis die zij graag wil inzetten.  

Tijdens het schrijven haar scriptie is Emely erachter gekomen hoe belangrijk het is om te participeren binnen de arbeidsmarkt. Daarin gaat het niet alleen om het werken zelf, maar ook om het benutten van kwaliteiten en talenten. Ze is van mening dat iedereen over kwaliteiten en talenten beschikt en iedereen verdient het om vanuit zijn of haar eigen kracht te kunnen werken en leven. 

Als instroomcoach bij SWOM vindt Emely het belangrijk om de onderste steen boven te krijgen. Ze vindt het belangrijk niet alleen te focussen op wat voor werk iemand wil gaan doen, maar juist ook te kijken naar de gehele persoon. Iedereen is uniek en wat typeert jou als persoon? Wat wil je bereiken en hoe wil jij jouw talenten inzetten? Waar word je gelukkig van? Dat zijn vragen waar zij graag de focus op legt. 

Stichting Studeren & Werken Op Maat is voor Emely de perfecte plek om op een betekenisvolle manier bij te kunnen dragen aan de maatschappij. 

“In iedereen brandt een lichtje, je moet de juiste knoppen vinden om hetm aan te zetten. Ik geloof dat iedereen talenten en kwaliteiten bezit en ik hoop dat ik met mijn kennis en competenties mag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de Young Professionals. Alles wat je aandacht geeft groeit en ik focus mij graag op het positieve.”
Emely

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group