Dankzij de inzet van SWOM is Jesse aangenomen

Dankzij de inzet van SWOM is Jesse aangenomen

Ik ben de moeder van Jesse (23 jaar). Jesse is in 2013 geslaagd voor zijn HBO diploma Ad-Accountancy. Maar door zijn sociale beperking (PDD-NOS) was het voor hem heel moeilijk om een baan te vinden die past bij zijn opleiding. Daarom kwam hij voor een Wajong-uitkering in aanmerking. Via het UWV zijn wij in contact gekomen met SWOM.

Jesse heeft door zijn beperking moeite met solliciteren en het leggen van de eerste contacten en daar heeft SWOM een belangrijke rol in gespeeld. Zijn coach vanuit SWOM (Robin) begreep precies wat Jesse nodig had en waarin ze hem moest ondersteunen. Dat gaf Jesse een gevoel van veiligheid en het vertrouwen om de stap te zetten om “samen” te gaan solliciteren. Het is voor Jesse heel prettig om te weten dat de werkgever op de hoogte is van wat hij wel en niet aankan. SWOM heeft daar een belangrijk aandeel in geleverd, zodat Jesse vanaf dag één begrepen werd.

Dankzij de inzet van Jesse en de ondersteuning van SWOM is Jesse aangenomen als declarant bij Meijburg & Co. Wekelijks heeft hij contact met Robin om te evalueren hoe de afgelopen week is gegaan. Dit geeft Jesse een gevoel dat hij er niet alleen voor staat. Na één jaar is het zelfs zover gekomen dat Jesse een vast contract aangeboden heeft gekregen. Hij kan nu zijn kwaliteiten volledig benutten in zijn baan. Zonder SWOM was dat zeer moeilijk geweest omdat hij anders nooit de kans had gekregen om zich te laten zien en te bewijzen wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Het is jammer als vele gestudeerde jonge mensen met een beperking die graag willen werken moeilijk de kans krijgen op de arbeidsmarkt. Maar gelukkig bestaat SWOM en die bieden de jongeren een houvast en geven hun handvatten en individuele hulp om hun kwaliteiten en inzet te laten zien. Mede door SWOM heeft Jesse deze baan en mooie toekomst op de arbeidsmarkt gekregen. Zo blijkt: samen sta je sterk en is er heel veel mogelijk!!

Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group