Irene Stortenbeek

Irene Stortenbeek is vanaf oktober 2018 werkzaam als coach/begeleider bij Stichting Studeren en Werken Op Maat. Vanuit ervaring in de zorg en later in de commerciële arbeidsbemiddeling heeft zij altijd al energie gehaald uit het werken met en voor mensen. Haar eerste ervaring als coach deed zij op in de commerciële arbeidsbemiddeling, daar begeleidde ze starters bij de eerste stappen in hun carrière. Hierbij kwamen verschillende aspecten aan bod, zoals werk/privébalans, planning, assertiviteit en het bewaken van grenzen. Daarnaast gaf zij diverse sollicitatietrainingen. Graag wilde ze deze ervaring naar een hoger niveau tillen en zo is zij bij SWOM terecht gekomen. Naast intakegesprekken bied Irene coaching en begeleiding aan Young Professionals. Als coach vind zij het belangrijk om initiatief en zelfbeschikking te stimuleren en samen te kijken waar iemand blij van wordt. Waar haal je je energie uit? Wat zijn je doelen en aandachtspunten en hoe kan je hier het beste aan werken? Hoe kan je dit concreet maken om het zo ook echt aan te kunnen pakken? Naast haar rol als jobcoach heeft Irene zich vanaf midden juni 2020 met vol enthousiasme ingezet voor het opbouwen van de Stagedesk van SWOM, in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties. Ze legt contacten met nieuwe en bestaande aangesloten partners van SWOM om stageplekken voor studenten met een functiebeperking te realiseren. Ook verzorgt ze voortrajecten en stagebegeleiding voor studenten met een functiebeperking en onderhoudt ze contact met diverse onderwijsinstellingen om de naamsbekendheid van de Stagedesk te vergroten.

"Vertrouwen is van groot belang. Ik vind het belangrijk om een sfeer van vertrouwen te creëren, zodat mensen zich goed op hun gemak voelen. Duidelijkheid bieden, is daarbij significant, zowel in de richting van de Young Professional als richting de werkgever Hoe eerlijker je bent tegen elkaar, hoe verder je komt."

Irene

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group