LDC Business sponsort Stichting SWOM

LDC Business sponsort Stichting SWOM


Maurice Vermunt: “LDC draagt al jarenlang haar maatschappelijke steentje bij. Dat vinden wij belangrijk. Mensen die het lastig hebben op de arbeidsmarkt of die minder gemakkelijk een duurzame plek kunnen bemachtigen, hebben altijd onze interesse gehad. En daar willen we als bedrijf dan ook iets voor doen. Via LinkedIn kwam ik in contact met Bart de Bart, voorzitter van Stichting SWOM. De bevlogenheid van Bart sprak mij aan, net als het doel van de Stichting. Daarom hebben we samen gekeken hoe LDC Stichting SWOM zou kunnen helpen.

De LDC-instrumenten en -data helpen mensen bij het verhelderen van hun ‘arbeidsmarktidentiteit’. Welke werk past bij mij en hoe kom ik daar? Voor veel mensen is dat best lastig. Zeker als je ook nog eens hoort tot een ‘moeilijke doelgroep’ waardoor je een ‘etiketje’ hebt.

Gratis gebruik testen

Stichting SWOM mag gratis gebruik maken van onze testen, database en vacatures. Deze worden ingezet in trajecten van Young Professionals met een arbeidsbeperking die begeleid worden door de Stichting. Het zal de jongeren helpen bij het bepalen van hun richting op de arbeidsmarkt en meer inzicht geven op de nog immer belangrijke vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Ook continue toegang tot alle actuele vacatures, stages en leerwerkplekken is hierbij gegarandeerd.

Inclusief werken

Ik geloof niet dat je werkgevers moet dwingen te werken met doelgroepen, je moet hiertoe intrinsiek gemotiveerd zijn. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor veel werkgevers geldt. Ontzorgen is belangrijk en de juiste beeldvorming: niet iedereen met een arbeidsbeperking zit in een rolstoel. LDC heeft zelf ook mensen met een arbeidshandicap in dienst. Regelmatig hebben we leerwerkplekken voor hoogopgeleide autisten die goed zijn in de Nederlandse taal. Momenteel draait er weer 1 persoon proef. Wellicht kunnen we in die zin ook nog iets betekenen voor de Young Professionals die Stichting SWOM begeleidt.”

LDC heeft de sponsoring van Stichting SWOM als onderdeel van hun MVO-beleid op hun website vermeld. Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group