Robin Heijmans

Robin werkt sinds oktober 2020 voor de stichting in de rol van Bestuursadviseur & Adviseur Publieke Zaken, waar hij zich in bestuurlijk Nederland inzet voor de belangen van Young Professionals met een arbeidsbeperking. Dit doet hij door nauwe relaties met wetgevers, beleidsmakers en andere belanghebbenden te onderhouden zodat nieuwe wet- en regelgeving recht doet aan de dagelijkse realiteit van de doelgroep. Daarnaast is hij de rechterhand van de voorzitter tijdens vergaderingen en sparringspartner daarbuiten om de stem van Young Professionals met een arbeidsbeperking in ‘het Haagse’ zo goed mogelijk te laat doorklinken.

Robin liep stage als beleidsmedewerker bij een Tweede Kamerfractie waar hij zich o.a. bezig hield met Buitenlandse Zaken, Veiligheidsdiensten, (Cyber)Veiligheid en Binnenlandse Zaken. Momenteel rondt hij zijn master Bestuurskunde af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In zijn vrije tijd is hij bestuurslid bij een afdeling van dezelfde politieke partij als waar hij stage heeft gelopen.

Deze rol staat heel dicht bij mijzelf. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om op een plek te zitten waar je tot je recht komt, waar je je kunt ontplooien. Iedereen verdient het om zich naar zijn/haar vermogen te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Het motiveert mij enorm om een bijdrage te mogen leveren aan een maatschappij waarin deze mogelijkheden er voor iedereen zijn.”

Robin

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group