Stefan Bezema

Stefan Bezema is geboren in Assen en woont momenteel in Zwolle. Vanwege de uitbreiding van onze werkzaamheden in Noord-Oost Nederland was er een behoefte aan een nieuwe kracht in die regio. Daarom is Stefan sinds februari 2020 werkzaam als coach/begeleider bij Stichting Studeren & Werken Op Maat. Tijdens zijn studie Toegepaste Psychologie heeft hij de minor Coaching & Counseling gevolgd. De kennis die hij hiermee heeft opgedaan kan hij goed gebruiken in zijn werk voor de stichting.

Stefan is ervaringsdeskundige met betrekking tot de doelgroep. Dit in combinatie met zijn opleiding maakt hem een geschikte collega om onze Young Professionals naar een duurzame baan te begeleiden. Verder heeft hij vanuit stages en vrijwilligerswerk veel ervaring opgedaan met het werken met mensen die een steun in de rug kunnen gebruiken.

“Vanuit mijn persoonlijke achtergrond heb ik ervaren dat het niet voor iedereen even makkelijk is om mee te kunnen doen in de samenleving. De manier waarop ik de uitdagingen ben aangegaan wil ik doorgeven aan mensen die in een soortgelijke situatie zitten. Om zich een onderdeel te voelen van de maatschappij, om ergens bij betrokken te zijn en zich nuttig en gewaardeerd te voelen. Dat draagt bij tot een groter levensplezier en een sterkere gezondheid. Dat gun ik iedereen en daar sta ik voor. Daarom doe ik dit werk met een grote passie.”

 

 

 

Stefan

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group