Vacatures voor werk of stage op maat

Vacatures voor werk of stage op maat

Stichting SWOM heeft dankzij het netwerk van ruim 85 partnerorganisaties (werkgevers) toegang tot vele goede banen en stageplekken.

Hier vind je een aantal voorbeelden van deze vacatures. Maar omdat dit continu verandert en we ook veel vacatures op maat maken, is dit slechts een klein deel van wat we bieden.

De vacatures kunnen werkzaamheden of informatie bevatten die niet volledig aansluiten bij jouw behoeften als Young Professional. Onze afspraken met partners en de begeleiding die wij bieden zijn op maat. Om deze reden is er ruimte om over de inhoud van de vacatures te overleggen en zo veel mogelijk aan te laten sluiten op jouw faciliteringsbehoeften.

Bovendien is Stichting SWOM niet alleen een bemiddelaar tussen werkzoekende en werkgever. We zijn er juist voor om Young Professionals te begeleiden in het ontwikkelen van hun persoonsprofiel, het inzichtelijk maken van hun sterktes en behoeften, waardoor de beste match gevonden kan worden. Vandaar dat iedere Young Professional eerst een aantal stappen doorloopt, voordat hij of zij voorgesteld wordt aan een werkgever.

De eerste stap is: contact opnemen met Stichting SWOM en bespreken wat jouw behoeften zijn, door je aan te melden voor een intake gesprek.

Ben je gemotiveerd om te doen waar je goed in bent? En kun je wel wat steun gebruiken bij het vinden van een duurzame baan? Meld je aan voor een intakegesprek via het aanmeldformulier, mail, bel of app ons via jouw contactpersoon bij SWOM of via onderstaande contactgegevens.

Onderstaand ziet u twee soorten vacatures. Namelijk de openstaande vacatures bij SWOM intern, maar uiteraard ook de openstaande vacatures bij onze partnerorganisaties. 

Aanmelden

Vacatures

Legenda: Vacatures bij Stichting Studeren & Werken op Maat Vacatures bij Partners


Coach/ Begeleider

Haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Wil jij met jouw talenten een bijdrage leveren aan een inclusievere arbeidsmarkt? Stichting Studeren & Werken Op Maat (SWOM) begeleidt jongeren met een arbeidsbeperking naar een duurzame baan op de reguliere arbeidsmarkt. Om nog meer Professionals zo goed mogelijk te begeleiden zijn wij opzoek naar een flexibele en energierijke coach om ons team te versterken!

Bestuurssecretaris

In jouw rol als Bestuurssecretaris ben jij de rechterhand van Bart de Bart, de oprichter en voorzitter van SWOM. In samenwerking met zijn secretaresse beheer jij zijn agenda en plan je afspraken in. Daarnaast bereid je afspraken inhoudelijk voor, notuleer je tijdens vergaderingen en bewaak je de actie- en besluitenlijst die hieruit voorkomt. Indien nodig organiseer je de facilitaire zaken rondom bijeenkomsten/evenementen. Je bent het eerste inhoudelijke aanspreekpunt voor externe relaties die in gesprek willen met de voorzitter/dagelijks bestuurder.

Projectmedewerker Fondsen en Subsidies

Ben jij een echte subsidie-expert? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou! Je gaat complexe problemen aanpakken en supercreatieve aanvragen ontwikkelen die perfect aansluiten bij onze missie. ook speel je een belangrijke rol bij de uitwerking van toegekende projecten. Je zet jouw schrijftalent in om tussen- en eindverantwoordingen te formuleren en onze successen te delen met de subsidieverstrekkers.

Public Affairs Medewerker

Je impact beperkt zich niet tot lokaal niveau, maar reikt tot nationale en zelfs Europese politieke ontwikkelingen. Als medewerker Public Affairs ben jij de schakel tussen beleidsmakers en mensen met een beperking. Je zet een strategische lobby op en zorgt ervoor dat de stem van hen die dat het hardst nodig hebben, gehoord wordt.

Stagiair Public Affairs

Als stagiair Public Affairs ben jij de schakel tussen beleidsmakers en mensen met een (arbeids)beperking. Je zet een strategische lobby op en zorgt ervoor dat de stem van hen die dat het hardst nodig hebben, gehoord wordt. Je impact beperkt zich niet tot lokaal niveau, maar reikt tot nationale en zelfs Europese politieke ontwikkelingen.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst speel je een cruciale rol in de verdere groei van onze organisatie. Met jouw positieve energie, sales-skills en vastberadenheid maak je het verschil voor zowel de stichting als onze doelgroep.

Coördinator Bestuursondersteuning

Als Coördinator Bestuursondersteuner/Bestuurssecretaris ondersteun jij de voorzitter bij deze verschillende rollen. Jij bereid de afspraken in houdelijk voor, notuleert tijdens vergaderingen en bewaakt de actie- en besluitenlijst die hieruit voorkomt. Daarnaast zet je de lijntjes, taken en acties uit binnen het team. Ook ben je het eerste inhoudelijke aanspreekpunt voor externe relaties die in gesprek willen met de voorzitter/dagelijks bestuurder.

Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group