Vacatures voor werk of stage op maat

Vacatures voor werk of stage op maat

Stichting SWOM heeft dankzij het netwerk van ruim 85 partnerorganisaties (werkgevers) toegang tot vele goede banen en stageplekken.

Hier vind je een aantal voorbeelden van deze vacatures. Maar omdat dit continu verandert en we ook veel vacatures op maat maken, is dit slechts een klein deel van wat we bieden.

De vacatures kunnen werkzaamheden of informatie bevatten die niet volledig aansluiten bij jouw behoeften als Young Professional. Onze afspraken met partners en de begeleiding die wij bieden zijn op maat. Om deze reden is er ruimte om over de inhoud van de vacatures te overleggen en zo veel mogelijk aan te laten sluiten op jouw faciliteringsbehoeften.

Bovendien is Stichting SWOM niet alleen een bemiddelaar tussen werkzoekende en werkgever. We zijn er juist voor om Young Professionals te begeleiden in het ontwikkelen van hun persoonsprofiel, het inzichtelijk maken van hun sterktes en behoeften, waardoor de beste match gevonden kan worden. Vandaar dat iedere Young Professional eerst een aantal stappen doorloopt, voordat hij of zij voorgesteld wordt aan een werkgever.

De eerste stap is: contact opnemen met Stichting SWOM en bespreken wat jouw behoeften zijn, door je aan te melden voor een intake gesprek.

Ben je gemotiveerd om te doen waar je goed in bent? En kun je wel wat steun gebruiken bij het vinden van een duurzame baan? Meld je aan voor een intakegesprek via het aanmeldformulier, mail, bel of app ons via jouw contactpersoon bij SWOM of via onderstaande contactgegevens.

Onderstaand ziet u twee soorten vacatures. Namelijk de openstaande vacatures bij SWOM intern, maar uiteraard ook de openstaande vacatures bij onze partnerorganisaties. 

Aanmelden

Vacatures

Legenda: Vacatures bij Stichting Studeren & Werken op Maat Vacatures bij Partners


Stage Ontwikkeltrajecten

Ben jij op zoek naar een (maatschappelijke) stage waarbij je je competenties kunt ontwikkelen en in contact staat met jongeren? Heb jij de ambitie om te werken aan een hoger doel en met jouw talenten een bijdrage te leveren aan een beter leven voor een kwetsbare doelgroep?

Adviseur Instroom

Vind jij het leuk om je sociale skills in te zetten voor onze mooie doelgroep (jong)volwassenen met een ondersteuningsvraag en hun betrokkenen? Kan jij makkelijk verbinding leggen en vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor verwijzers bij een stichting waar maatschappelijke impact een groot begrip is? En woon je op een centrale plek in Nederland? Lees dan snel verder en wie weet ben jij de gedreven collega waar wij naar op zoek zijn!

Coach Ontwikkeltrajecten

Ben jij de duizendpoot die in staat is onze Professionals op een eerlijke manier te coachen en te stimuleren in hun ontwikkeling? Krijg jij energie van het werken in een dynamische omgeving en vind je het leuk als iedere dag anders is? Solliciteer dan vandaag nog en kom het verschil maken!

Stage Ontwikkeltrajecten groepen Brabant

Je bent op zoek naar een stage binnen een (maatschappelijk)organisatie. Je bezit een aanpakkersmentaliteit en je hebt een positieve werkhouding. Daarnaast kun je goed luisteren en weet je mensen te motiveren. Je bent proactief, enthousiast en pragmatisch en je staat graag in contact met andere. 

Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group