Voorbeeldvacature: data-analist

Voorbeeldvacature: data-analist

Stichting Studeren en Werken op Maat (SWOM) heeft als doel Young Professionals met een arbeidsbeperking op weg te helpen naar een succesvolle duurzame baan op niveau. Jaarlijks begeleiden wij ruim 200 Young Professionals naar een stage, traineeship of duurzame functie bij een van onze 85 toonaangevende partnerorganisaties. Zo hebben we de afgelopen 8 jaar al 950 starters op de arbeidsmarkt geplaatst en op weg geholpen naar een zelfstandig leven. Hierbij delen we graag een voorbeeld van de vacatures die regelmatig door onze partners beschikbaar worden gesteld. 

 

Passen jouw interesses en vaardigheden bij dit profiel en sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister of heb je hier interesse in? Dan kom je in aanmerking voor de vacature! Via onze partners hebben wij nog meer verschillende duurzame werkplekken beschikbaar. Mocht je hier interesse in hebben, meld je dan aan via onze website. Ons team Instroom neemt contact met je op voor een intakegesprek. 

 

Vacature – Data-analist
Datagegevens komen voor in verschillende vormen (getallen, tekst of video) en worden steeds belangrijker voor organisaties. Data kan namelijk worden omgevormd tot relevante informatie wat men beter in staat stelt bedrijfsprocessen te begrijpen of zelfs te voorspellen. Aan data zijn verschillende functieprofielen op verschillende niveaus gekoppeld. Als
medewerker data-invoer houd je je bezig met het correct invoeren van gegevens, als data-analist gaan je verantwoordelijkheden verder. Naast het controleren van de gegevens, verricht je onderzoeken of maak je rapportages waarmee je de data kan transformeren naar daadwerkelijke informatie. Het kan ook tot jouw takenpakket behoren om op basis van de data bepaalde bedrijfsbeslissingen te nemen of een advies uit te brengen aan het management. Een nog hoger niveau binnen data-analyse is data scientist of data-programmeur. Waar een data-analist originele date transformeert tot begrijpelijke informatie, bouwt
een data scientist modellen waarmee met data voorspellingen kunnen worden gedaan over toekomstige situaties. Daar komen ook programmeervaardigheden aan te pas.

Vereisten


Met een afgeronde hbo of wo opleiding kun je in sommige gevallen al in aanmerking komen voor een ondersteunende data-functie. Wel kan enige ervaring met onderzoek en statistische analysemethoden als vereiste worden gesteld (denk hierbij aan programma’s als Excel, SPSS, SAS, Tableau of Qlikview). Analytische vaardigheden en het vermogen om nauwkeurig te werken zijn ook belangrijke vaardigheden voor dit functieprofiel. Voor meer complexe functies in data-analyse wordt een afgeronde hbo of wo opleiding gevraagd, bijvoorbeeld op het gebied van Economie, Bedrijfskunde, Wiskunde, Informatica, Natuurkunde of Econometrie. Verder is relevante ervaring met programmeren vaak een vereiste.

 

Aanmelden en contact
 
Vragen? Neem contact op met onze Informatiedesk door te bellen (070-2042299) of te mailen (instroom@studerenenwerkenopmaat.org).
Bekijk op onze website ook een overzicht van onze partners: www.studerenenwerkenopmaat.org/partners

Heb je interesse? Meld je online aan of neem contact op met de Infodesk.

Aanmelden

Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group