Werkgever serieus geholpen

Werkgever serieus geholpen

Bij Meijburg & Co vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij de maatschappij. Ons beleid inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is gericht op het ondersteunen van concrete projecten en oprechte initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en het verbeteren van hun leefomgeving. Naast projecten op het gebied van milieu en de samenleving spelen ook goed werkgeverschap en het ontwikkelen van talent en diversiteit een belangrijke rol in het beleid om duurzaam te ondernemen. In dit kader hebben we enkele jaren geleden onderzocht hoe we invulling kunnen geven aan de Participatiewet. Inmiddels is SWOM een vertrouwde samenwerkingspartner in dit proces. Via SWOM werken er momenteel twee collega’s met een arbeidsbeperking in onze organisatie.

SWOM heeft ons geholpen deze twee collega’s te vinden en heeft ondersteuning geboden in het voorbereiden van de teams op hun komst. In het ene geval door middel van het verzorgen van een workshop en in het andere in verband met het aanvragen van extra faciliteiten. Wij vinden het belangrijk dat deze collega’s ondanks hun beperking hun talenten bij ons kunnen inzetten en inmiddels zijn zij helemaal op hun plek in het team en de organisatie. Samen met SWOM zoeken we naar mogelijkheden om nog meer talenten met een beperking in onze organisatie aan het werk te krijgen!

Marjolein Edelbroek- Hanssen
Manager People & Culture

Meijburg & Co

Infodesk

Bel 070-2042299 of Whatsapp: 06 835 525 90 ons vrijblijvend met je vragen.
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

De partners van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group