Yentl Snoek

Yentl vervult sinds mei 2022 de rol als Coach / Begeleider bij Stichting Studeren & Werken op Maat. Daarnaast is zij ook contactpersoon voor een aantal samenwerkingspartners van SWOM. In deze dynamische functie biedt zij maatwerk in het proces naar en tijdens werk aan zowel de professional als aan de werkgever.

Yentl heeft een achtergrond in het vak Communicatie en werkervaring opgedaan als onder andere IT Recruiter en Studieadviseur. De vraag waarom mensen doen wat zij doen, met name op het gebied van werk, integreert haar. Gedurende haar loopbaan is zij erachter gekomen dat ze een wezenlijke bijdrage wil leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van anderen. Vanuit deze intrinsieke motivatie heeft zij een coachopleiding gevolgd en zich verder gespecialiseerd in loopbaancoaching.

In de zoektocht naar meer diepgang en afwisseling in haar werk kwam SWOM op haar pad. Professionals met diverse achtergronden begeleiden naar en tijdens werk, en waar nodig ondersteunen bij levensbrede hulpvragen, is waar zij energie van krijgt. Daarnaast houdt zij van werken binnen een betrokken, bevlogen en professioneel team met een integrale aanpak. Dit alles heeft zij gevonden bij SWOM.

‘’Een veilige werkomgeving waarin ik met vertrouwen in mijn kracht wordt gezet en mij verder kan ontwikkelen is een behoefte die ik vaker hoor van onze professionals. Ik geloof dat dit voor iedereen belangrijk is, in het bijzonder voor onze doelgroep. Samen met mijn collega’s zet ik mij in om een passende en duurzame uitdaging te vinden voor onze professionals zodat zij vanuit hun authentieke talenten en op hun eigen wijze zich kunnen inzetten. Hiermee bezig mogen zijn geeft mij dagelijks voldoening en plezier.’’

Yentl

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group