Young Professional Alice

Young Professional Alice

Ik ben geboren en getogen in Delft. Ik ben leergierig, werk graag samen met anderen en ik ben nauwkeurig. Na het behalen van mijn havo diploma ben ik verder gegaan met de studie HBO Rechten. Ik ben voor het eerst in contact gekomen met SWOM tijdens mijn studie bij de Haagse Hogeschool. Ik was toentertijd op zoek naar een juridische LAP-plaats (LeerArbeidsPlaats). Ik wilde graag wat ondersteuning van SWOM in het sollicitatieproces vanwege faalangst. Vervolgens ben ik overgestapt naar Inholland Rotterdam en was ik daar op zoek naar een juridische meeloopstage.

Via SWOM ben ik in contact gekomen met de afdeling Beleid en Advies van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Bij deze afdeling heb ik vijf maanden een meeloopstage gedaan bij de Onderwijsjuristen. Na deze periode van vijf maanden heb ik de mogelijkheid gekregen om onderzoek te doen bij Windesheim voor mijn afstuderen. Dit onderzoek heb ik met succes afgerond en in mei 2017 ben ik afgestudeerd. Ik heb toen weer contact opgezocht met SWOM, dit keer om een baan te vinden. Dit is zeker gelukt: binnen een half jaar kon ik aan de slag bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, directie Wetgeving en Juridische zaken. Hier kon ik aan de slag als beleidsondersteuner.

Ik heb hier twee jaar lang gewerkt met veel plezier, helaas kon ik geen vast contract krijgen en ben ik per 1 maart 2020 begonnen bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Ook nu weer als beleidsondersteuner bij de directie Wetgeving en Juridische zaken. In de toekomst wil ik graag doorstuderen en mijn masterdiploma halen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten of uit eten met vrienden, sporten (fitness), lees ik een boek en kijk ik series of film.

Alice Junier, Beleidsondersteuner

Infodesk

Bel ons vrijblijvend met je vragen. 070-2042299
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag - 9.00 uur tot 17.00 uur

info@studerenenwerkenopmaat.org

Meer informatie

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group