Young Professional bestuur

Young Professional bestuur

Jongeren die dankzij het traject bij Stichting SWOM een baan hebben gevonden en meer grip op hun leven hebben, kunnen zich inzetten voor ‘starters’ bij Stichting SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het is daarom dat Stichting SWOM een jongerenbestuur heeft opgericht, die evenementen en bijeenkomsten organiseert. Zoals thema-avonden gericht op kennisdeling, inhoudelijke sessies met sprekers en ook sociale evenementen zoals de jaarlijkse sinterklaasviering en spelletjesavonden. Als lid van het jongerenbestuur denk je vanuit je eigen perspectief mee over de dienstverlening van Stichting SWOM. De inbreng van het jongerenbestuur is zeer waardevol voor het verder ontwikkelen van de methodes en aanpak van Stichting SWOM. Zo fungeert het Young Professional bestuur als een klankbord voor het dagelijks bestuur van Stichting SWOM.

Dit is het Young Professional bestuur

Het Young Professional bestuur bestaat uit enthousiaste jongeren, die door SWOM een passende baan hebben gevonden op de arbeidsmarkt. De missie van het Young Professional bestuur is het naar buiten brengen van de positieve verhalen omtrent het hebben en/of vinden van een passende baan als Young Professional met een arbeidsbeperking. Daarnaast zetten zij zich in voor de belangen van bestaande leden en studenten die zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt. Het jongerenbestuur organiseert maandelijkse borrels, evenementen en workshops. Ook in 2021 staan er weer een aantal leuke events op de planning. Scrol naar beneden voor de eventkalender of volg het Young Professional bestuur op Instagram om op de hoogte te blijven. 

 

 

Terugkerend event: SWOM Koffiecorner

Tijd voor een virtueel kopje koffie! Vanaf februari 2021 organiseert SWOM elke donderdag een koffiecorner. Hét moment in de week waarin je digitaal kan aanschuiven, meepraten en in contact kan komen met andere Young Professionals met een arbeidsbeperking. De SWOM Koffiecorner biedt Young Professionals een platform om elkaar te leren kennen. In kleine groepjes wordt de mogelijkheid geboden om op een laagdrempelige manier met anderen in gesprek te gaan over wat jou bezighoudt! Daarnaast zal eens in de zoveel tijd een specifiek thema aan bod komen waarover we in gesprek gaan.

 
Wat?               SWOM Koffiecorner
Waar?             Online via Zoom
https://us02web.zoom.us/j/88295580045?pwd=eHNwajMzMmZRTmV6SFF1SVg2dktLUT09
Wanneer?      Elke donderdag van 10.30 tot 11.15 uur. 

 

Vooraf aanmelden is niet nodig. Heb jij voorzieningen nodig om mee te doen? Denk aan een Tolk Nederlandse Gebarentaal? Laat ons dan graag wel weten door te mailen naar secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org welke donderdag je wil aansluiten en van welke voorzieningen je gebruik maakt.

Ben je een Young Professional met een arbeidsbeperking en lijkt het je leuk op deze manier laagdrempelig anderen te ontmoeten? Sluit dan zeker aan!

Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group