Young professionals in de regio Zwolle

Young professionals in de regio Zwolle

Half mei is onze Young Professional Wilma begonnen in haar nieuwe baan bij één van onze partners in Zwolle, ook iets voor jou?

Stichting Studeren & Werken op Maat ondersteunt hoogopgeleide Young Professionals met een arbeidsbeperking bij het vinden van een interessante baan op niveau. We brengen samen in kaart wat een passende baan zou zijn voor jou en bieden je een uniek voortraject dat specifiek afgestemd is op de hoogopgeleide professional met een arbeidsbeperking. Vervolgens introduceren wij je bij een van de 70 grote werkgevers waar wij een partnership mee hebben afgesloten. Ook zullen we je tijdens alle stappen van het sollicitatieproces adviseren en bieden we eventueel jobcoaching op het moment dat je start in je nieuwe baan.

Voor overheidsorganisaties met locaties in de regio Zwolle en Noord-Nederland zijn wij op zoek naar starters en Young Professionals met een opleiding op hbo- of wo-niveau op het gebied van ICT, Economie, Bedrijfsadministratie of een aanverwant vakgebied.

Heb jij een arbeidsbeperking en ben jij ook op zoek naar een uitdagende functie op niveau bij een gerenommeerde werkgever? Neem dan contact met Suzanne Bronsgeest (Projectcoördinator Instroom) via instroom@studerenenwerkenopmaat.org of op telefoonnummer 070-2042299

 

Lees hier informatie over onze aanpak. 

We horen graag van je!

Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group