Maarten Meijll

Maarten Meijll is vanaf juli 2023 werkzaam als Manager New Business bij Stichting Studeren en Werken Op Maat. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse leidende en commerciële functies in het bedrijfsleven. In 2020 heeft Maarten de opleiding tot arbeidsdeskundige succesvol doorlopen en staat hij geregistreerd als arbeidsdeskundige bij de NVvA. Sindsdien heeft hij, binnen vrijwel elke beroepsgroep, vele arbeidsdeskundige onderzoeken uitgevoerd voor medewerkers die zijn uitgevallen in hun functie. Binnen deze interventies staat het centraal om samen met de medewerker en de leidinggevende kansen te vinden en te benutten.

Namens Stichting Studeren en Werken Op Maat adviseert Maarten werkgevers binnen de thema’s: Diversiteit en Inclusie, Duurzame Inzetbaarheid en Leiderschap. Vanuit zijn rol als Manager New Business is hij verantwoordelijk voor een verdere uitbouw van het netwerk met organisaties en partners die een duurzame, inclusieve arbeidsmarkt ook zien als dé toekomst voor leren en werken in Nederland.

“Voor mij gaat hiermee een grote wens in vervulling om meer van mijn tijd te besteden aan het realiseren van maatschappelijke doelen. Bij Stichting Studeren en Werken Op Maat heb ik de unieke mogelijkheid om met mijn gecombineerde ervaring als Arbeidsdeskundige en als Manager New Business het verschil te maken voor deze mooie groep mensen”.

Maarten

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 50 medewerkers. We hebben tot nu toe 2750 jongeren begeleid naar werk bij 120 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

 

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group