Sari Gomis

Sari is Adviseur Instroom en Coach bij Stichting Studeren en Werken Op Maat. Zij is verantwoordelijk voor het uitbreiden van het (instroom)netwerk en het vergroten van de zichtbaarheid van SWOM in Friesland. Daarnaast richt ze zich op de uitvoer van trajecten bij SWOM als coach. 
 
Sari heeft een studie achtergrond in bedrijfskunde en marketing. Ze heeft meer dan 11 jaar werkervaring in de commerciële (retail) sector. In 2018 heeft zij de overstap gemaakt naar de non-profit sector met als focus sociaal-duurzame ontwikkeling vanuit creatieve, adviserende en ondernemende rollen. Hierdoor heeft zij een stevige fundering kunnen opbouwen in strategie- en organisatieontwikkeling, project- en transitiemanagement en veranderleiderschap. Dat haar bijdrage écht nut heeft staat bij haar centraal. 
 
Afgelopen 5 jaar heeft Sari zich ingezet voor de veiligheid van kansarme jongeren en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de geboorte van haar zoon is er een nieuw hoofdstuk in haar leven aangebroken. Ze is naar Friesland verhuisd om een optimale basis te creëren en haar rol bij SWOM bleek hierbij de ideale match. In haar vrije tijd richt Sari zich op een bewuste en holistische leefstijl. Hiervoor heeft ze haar eigen adviesbedrijf opgericht en zet zij zich ook in als vrijwilliger.
 
"Bij SWOM kan ik me bezighouden met een uitdaging van maatschappelijke meerwaarde op het snijvlak van mens, gezondheid en welzijn. Ik ben erg trots en dankbaar om onderdeel te zijn van de SWOM familie waarbij ik dagelijks mijn kwaliteiten kan inzetten voor onze doelgroep en bijdraag aan een diverse en inclusieve (arbeids)markt".

 

Sari

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 50 medewerkers. We hebben tot nu toe 2750 jongeren begeleid naar werk bij 120 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

 

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group