Suzanne Bronsgeest

Suzanne Bronsgeest is sinds 2018 werkzaam als Coach/Begeleider bij Stichting Studeren & Werken Op Maat en sinds 2020 Coördinator van de Instroomdesk van SWOM waarbij zij verantwoordelijk is voor de invulling van het voortraject en de instroom van Young Professionals. Zij onderhoudt contact met werkgeversservicepunten, gemeenten, hogescholen, universiteiten en overige samenwerkingspartners en zorgt dat de hulpvragen van de Young Professionals helder zijn en zij het juiste traject op maat krijgen aangeboden bij SWOM.

Suzanne heeft een achtergrond in de Toegepaste Psychologie met een specialisatie in coaching en arbeidsinclusie en heeft daarnaast ruime werkervaring als leidinggevende in de horeca, waarbij ze de nodige mensenkennis heeft opgedaan.

Naast het coördineren van Team Instroom en het coachen van Young Professionals is Suzanne contactpersoon voor verschillende partnerorganisaties. Door onze visie te delen en met elkaar in gesprek te gaan hoopt zij leidinggevenden te enthousiasmeren om te werken met onze doelgroep. In overleg is een hoop mogelijk, zowel bij onze Young Professionals als bij onze partnerorganisaties. 

"Mijn coachingsstijl is uitgaan van het positieve en altijd toekomstgericht. Wat gaat er goed? En hoe komt het dat dat goed gaat? Ik focus met opzet op het positieve. Als je in een negatieve spiraal zit, zie je de goede dingen niet meer van jezelf. Ik help je om dat weer omhoog te halen en zo je zelfvertrouwen te herstellen. Door je de ruimte te geven om jezelf te zijn, bouw ik aan vertrouwen. Ik vind een goede verstandhouding daarom heel belangrijk."

Suzanne

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group