Inge Loohuis

Inge is sinds januari 2023 gestart in de rol van coach/begeleider bij Stichting Studeren en Werken op Maat. Al sinds haar studie heeft Inge interesse in het onderwerp participatie van mensen met een functiebeperking.

Tijdens haar studie Social Work en de master Social Policy and Public Health heeft ze verschillende stages gelopen waarin ze een coachende rol had. Gedurende haar master heeft ze als buddy gewerkt voor studenten met een functiebeperking van de universiteit Utrecht. Ze coachte hen in hun studieleven en ze heeft de studenten bijgestaan richting de arbeidsmarkt. Binnen deze functie heeft ze in samenwerking met SWOM een training georganiseerd genaamd ‘Voorbereiden op de arbeidsmarkt’.

Voordat ze bij SWOM kwam werken heeft Inge als junior onderzoeker gewerkt. Ze deed onderzoek naar arbeidsparticipatie van mensen met een functiebeperking. Een heel interessant onderwerp, maar ze miste het contact met de mensen zelf. Ze is er achter gekomen dat dit haar energie geeft. Dit komt terug in de rol als coach/begeleider binnen SWOM. Als coach/begeleider zet Inge zich in voor Young Professionals tijdens hun sollicitatieprocedure, zorgt zij voor plaatsingen bij partnerorganisaties en biedt ze coaching aan. Daarnaast is zij een aanspreekpunt voor verschillende partnerorganisaties.

"Iedereen in onze samenleving verdiend een gelijke kans. Mijn missie is om bij te dragen aan een divers en inclusieve samenleving. Een samenleving waarin ieder volledig kan deelnemen en kan uitblinken in eigen talent. Ik hoop binnen mijn rol bij SWOM een steentje te kunnen bijdragen voor zowel Young Professionals als bij de partnerorganisaties."

Inge

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 50 medewerkers. We hebben tot nu toe 2750 jongeren begeleid naar werk bij 120 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

 

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group