Marije Stekelenburg

Marije is sinds februari 2020 werkzaam bij Stichting Studeren & Werken Op Maat. Ze begon in de rol van stagiaire in het kader van haar opleiding Social Policy and Public Health. Ze heeft altijd een fascinatie gehad voor de verhouding tussen mens en werk. Daarnaast interesseert het haar hoe werkgerelateerd beleid is ingericht in Nederland en hoe bijvoorbeeld de Participatiewet er van A tot Z uitziet. In haar rol bij Stichting Studeren & Werken Op Maat kwam dit allemaal aan bod. Bij team Instroom hield Marije zich bezig met de eerste telefonische kennismakingen met Young Professionals en het doorlopen van het voortraject. Omdat dit zo goed bevallen is, is Marije na haar stage definitief aan de slag gegaan bij SWOM. In eerste instantie heeft ze zich naast haar rol als begeleider ook ingezet als communicatiemedewerker voor SWOM.  Dat hield in dat ze verantwoordelijk was voor de social media kanalen van SWOM, de nieuwsbrieven, SWOMTV en overige externe communicatie. Sinds mei 2022 is Marije adviseur levensbrede begeleiding, waarin zij verantwoordelijk is voor het uitbreiden en uitvoeren van trajecten van SWOM zoals lifecoaching en Werk-Fit, het uitbreiden van het (instroom)netwerk en het vergroten van de zichtbaarheid van SWOM.

''Als coach bij team Instroom van stichting SWOM is geen dag hetzelfde. Ik leer steeds opnieuw van persoonlijke verhalen, talenten en struikelblokken van Young Professionals. Ik krijg er energie van kandidaten in hun kracht te zetten en mee te denken over hun behoeftes voor een toekomstige baan. Juist deze doelgroep verdient waardering en het is fijn om onderdeel van een team te zijn waar ik deze missie iedere dag terug zie''.

Marije

Bart de Bart startte SWOM

Stichting Studeren & Werken Op Maat is opgericht in 2012 door Bart de Bart en inmiddels uitgegroeid tot een professionele maatschappelijke organisatie met 30 medewerkers. We hebben tot nu toe 1100 Young Professionals begeleid naar werk bij 90 partnerorganisaties. Doordat Bart te vroeg geboren is, heeft hij een slecht immuun systeem, kwetsbare longen en is hij veel ziek geweest. Zodoende heeft hij veel school gemist. Maar dankzij zijn niet aflatende enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft hij de lange weg afgelegd van het leerwegondersteunend onderwijs tot aan een universitaire opleiding. Daar ontdekte Bart zelf hoe lastig het kan zijn voor Young Professionals met een arbeidsbeperking om te studeren en een baan te vinden.

“Ik merkte dat hoe verder ik in mijn opleidingen kwam, hoe minder hulp er was. Na de middelbare school is er voor hoger opgeleide jongeren met een arbeidsbeperking weinig geregeld.”

Bart de Bart

Ons team

Jongeren die dankzij het traject bij SWOM een baan hebben gevonden en beter grip hebben op hun leven, kunnen zich inzetten voor “starters” bij SWOM. Omdat ze zelf precies weten waar je doorheen gaat en welke lastige situaties je tegenkomt, weten zij als geen ander hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Het jongeren bestuur organiseert evenementen en bijeenkomsten en is een klankbord voor het dagelijks bestuur van SWOM.

Meer informatie

Studeren & Werken op Maat bestuur

Young Professional bestuur


Adviesdesk Hybride Werken

Hybride werken - iets wat nu de standaard is geworden, maar waar nog niet iedereen een weg in heeft gevonden. Speciaal voor Young Professionals en werkgevers hebben we de Adviesdesk Hybride Werken opgezet.

 

Doe kennis op, stel een vraag of meld je gratis aan voor een workshop.

 

Ga naar Adviesdesk Hybride Werken

Dit zijn de aangesloten werkgevers van SWOM

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Studeren & Werken op Maat

Volg jij SWOM al op Social media?

Stichting Studeren & Werken Op Maat

Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag

Infodesk: 070-204 2299
Whatsapp 06-83552590
info@studerenenwerkenopmaat.org 
Werkgeversdesk: 070-219 0140
secretariaat@studerenenwerkenopmaat.org 

Privacy Statement

Lees hier de privacy regels waar we ons aan conformeren.

Klachtregelement SWOM

Lees hier het klachtregelement waar we ons aan conformeren.

Partners

Zij maken ons werk mogelijk. Bekijk de complete lijst met onze partners.

Partners

ANBI

Stichting Studeren & Werken op Maat is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

ANBI

Sponsor van onze kantoorruimte

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart 2019 op het Lange Voorhout".

Geste Group